Back in the game!

Het heeft vier jaar mogen duren, maar wij zijn er weer!

In 2008 begonnen wij aan dit avontuur als zijnde hobbyproject en groeiden langzaam maar zeker uit tot één van de kleinere, maar goed bezochte sites binnen het spectrum des game-websites. Na enkele jaren begon het op “werk” te lijken en hebben wij medio 2014 besloten om de stekker eruit te trekken. Wij hadden de domeinnaam opgegeven en alle social media kanalen verwijderd, maar nadat enkele illustere websites gehost waren op, voor het gevoel nog steeds ONS domein, begon het toch weer te kriebelen. Dus na lange tijd van wachten en hopen dat de domeinnaam weer beschikbaar zou komen, is het dan eindelijk gelukt!

Geleerd van de fouten van weleer gaan wij het dit keer wel een tikkeltje anders doen. Daar waar wij dagelijks ook de laatste nieuwtjes bij elkaar veegde en op de site knalde, hebben wij voor ons zelf besloten dat er al genoeg sites zijn die jullie daarin voorzien, dus wij gaan ons dit keer focussen op reviews en reviews alleen. Misschien hier en daar eens een blogpost over wat wij mee maken of kwijt willen op game-gebied, maar geen dagelijkse nieuwtjes. Het moet niet te veel op “werk” gaan lijken.

Wij hebben voor jullie wel vast al onze oude reviews opgedoken en in een nieuw jasje gegoten, zodat er in ieder geval wat leesvoer is en wij ons in alle rust kunnen opmaken voor een shit-load aan nieuwe reviews!

2 reacties:

  1. Back in the game !
    Veel succes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *