Info

Waarom GameFart?

GameFart is ontstaan na een goed gesprek over hoe games eigenlijk beoordeeld moeten worden, namelijk KRITISCH, RECHT VOOR ZIJN RAAP, DUIDELIJK en niet door al te veel rekening te houden met de gevoelens van eventuele ontwikkelaars of uitgevers. Na enkele biertjes en wat bitterballen is besloten dit zelf maar eens te gaan doen.

Hoe gaan we dit doen? Nou, streng maar rechtvaardig! De artikelen moeten leuk zijn om te lezen. De humor en enthousiasme moet eruit springen en het oordeel is duidelijk, maar (in de comments) is er ruimte voor discussie.

Een “GameFart”. Wat is dat?

Om te beginnen met de naam. Iedereen kent de term “hersenscheet” wel. Dit is namelijk een synoniem voor een hersenspinsel of een “goed idee”. Aangezien deze site een geweldig goed idee is en over games gaat, zijn wij voor GameFart gegaan. Een Engelse naam, omdat “spelletjesscheet” gewoon niet klinkt!

Het behandelen van de games doen we met een open mind. Geen vooroordeel, maar gewoon kritisch, recht voor zijn raap en duidelijk. Zoals we eerder al zeiden; het moet leuk zijn om te lezen. Dus geen verschrikkelijk lange teksten over engines en uit hoeveel polygons een model is opgebouwd.

Reacties zijn gesloten.